ΑΡΧΙΚΗ arrow ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ EMAIL ΓΙΑ ΤΟΝ THUNDERBIRD
ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EMAIL ΣΤΟ MOZILLA THUNDERBIRD

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα αποστολής και λήψης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Mozilla Thunderbird  από την ιστοσελίδα http://www.mozilla.com/thunderbird.

Πατάμε το πλήκτρο Alt, η μπάρα του μενού εμφανίζεται στο πάνω μέρος. Επιλέγουμε διαδοχικά Εργαλεία/ Tools->Ρυθμίσεις Λογαριασμού/ Account Settings. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, στην αναπτυσσόμενη λίστα Ενέργειες Λογαριασμού/ Accounts Actions επιλέγουμε Εισαγωγή Λογαριασμού Ταχυδρομείου/ Add mail account.

Στο νέο παράθυρο, στο πεδίο «Το όνομά σας»/"Your name" εισάγουμε το όνομα που θα βλέπουν οι παραλήπτες των μηνυμάτων μας,στο πεδίο «Διεύθυνση email»/"Email Address" το e-mail και στο πεδίο "Κωδικός Πρόσβασης"/ "Password" τον κωδικό μας. Στη συνέχεια πατάμε Συνέχεια/Continue.

Στο επόμενο παράθυρο επιλέγουμε «Χειροκίνητη ρύθμιση»/"Manual config", έπειτα στο πεδίο «Εισερχομένη»/"Incoming" εισάγουμε mail.domain.mou, επιλέγουμε POP3, εισάγουμε αριθμό θύρας 110, στο SSL επιλέγουμε «Κανένα»/"None"και επιλέγουμε «Κανονικός κωδικός»/"Normal Password", ενώ στο πεδίο «Eξερχόμενη»/"Outgoing" εισάγουμε mail.domain.mou , εισάγουμε το 587, στο SSL επιλέγουμε «Κανένα»/"None" και επιλέγουμε πάλι«Κανονικός κωδικός»/"Normal Password". Τέλος πατάμε Done.

Τέλος, στο επόμεννο το παράθυρο του Thunderbird που θα εμφανιστεί είναι όπως το παρακάτω επιλέγουμε το checkbox και πατάμε Done.

 
Επόμενο >

ΟΜΙΛΟΣ ENTERCITY

Advertisement

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλές φορές μπορεί να μην είστε σε θέση να γνωρίζετε ποιες είναι οι δυνατότητες που υπάρχουν από μια παρουσίασή σας στο Διαδίκτυο ή τί ακριβώς πρέπει να περιμένετε από μια σχετική συνεργασία. Τα στελέχη της I.D.S. συνεργάζονται στενά μαζί σας και σας συμβουλεύουν για ότι μπορεί να βοηθήσει εσάς και την επιχείρησή σας.

Διαβάστε περισσότερα...
 

DELIVERYFOOD.GR

IPHONE - ANDROID APPS