ΑΡΧΙΚΗ arrow ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ EMAIL ΓΙΑ ΤΟΝ THUNDERBIRD
ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EMAIL ΣΤΟ MOZILLA THUNDERBIRD

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα αποστολής και λήψης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Mozilla Thunderbird  από την ιστοσελίδα http://www.mozilla.com/thunderbird.

Πατάμε το πλήκτρο Alt, η μπάρα του μενού εμφανίζεται στο πάνω μέρος. Επιλέγουμε διαδοχικά Εργαλεία/ Tools->Ρυθμίσεις Λογαριασμού/ Account Settings. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, στην αναπτυσσόμενη λίστα Ενέργειες Λογαριασμού/ Accounts Actions επιλέγουμε Εισαγωγή Λογαριασμού Ταχυδρομείου/ Add mail account.

Στο νέο παράθυρο, στο πεδίο «Το όνομά σας»/"Your name" εισάγουμε το όνομα που θα βλέπουν οι παραλήπτες των μηνυμάτων μας,στο πεδίο «Διεύθυνση email»/"Email Address" το e-mail και στο πεδίο "Κωδικός Πρόσβασης"/ "Password" τον κωδικό μας. Στη συνέχεια πατάμε Συνέχεια/Continue.

Στο επόμενο παράθυρο επιλέγουμε «Χειροκίνητη ρύθμιση»/"Manual config", έπειτα στο πεδίο «Εισερχομένη»/"Incoming" εισάγουμε mail.domain.mou, επιλέγουμε POP3, εισάγουμε αριθμό θύρας 110, στο SSL επιλέγουμε «Κανένα»/"None"και επιλέγουμε «Κανονικός κωδικός»/"Normal Password", ενώ στο πεδίο «Eξερχόμενη»/"Outgoing" εισάγουμε mail.domain.mou , εισάγουμε το 587, στο SSL επιλέγουμε «Κανένα»/"None" και επιλέγουμε πάλι«Κανονικός κωδικός»/"Normal Password". Τέλος πατάμε Done.

Τέλος, στο επόμεννο το παράθυρο του Thunderbird που θα εμφανιστεί είναι όπως το παρακάτω επιλέγουμε το checkbox και πατάμε Done.

 
Επόμενο >

ΟΜΙΛΟΣ ENTERCITY

Advertisement

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η ENTERCITY έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει λύσεις σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος των αναγκών της επιχείρησής σας.
Η κύριες υπηρεσίες που παρέχουμε σχετίζονται με την παρουσία σας στο Διαδίκτυο και το Internet Marketing, αλλά οι δραστηριότητες μας δεν σταματούν εκεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 

DELIVERYFOOD.GR

IPHONE - ANDROID APPS