ΑΡΧΙΚΗ arrow ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ EMAIL ΓΙΑ ΤΟΝ THUNDERBIRD
ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EMAIL ΣΤΟ MOZILLA THUNDERBIRD

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα αποστολής και λήψης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Mozilla Thunderbird  από την ιστοσελίδα http://www.mozilla.com/thunderbird.

Πατάμε το πλήκτρο Alt, η μπάρα του μενού εμφανίζεται στο πάνω μέρος. Επιλέγουμε διαδοχικά Εργαλεία/ Tools->Ρυθμίσεις Λογαριασμού/ Account Settings. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, στην αναπτυσσόμενη λίστα Ενέργειες Λογαριασμού/ Accounts Actions επιλέγουμε Εισαγωγή Λογαριασμού Ταχυδρομείου/ Add mail account.

Στο νέο παράθυρο, στο πεδίο «Το όνομά σας»/"Your name" εισάγουμε το όνομα που θα βλέπουν οι παραλήπτες των μηνυμάτων μας,στο πεδίο «Διεύθυνση email»/"Email Address" το e-mail και στο πεδίο "Κωδικός Πρόσβασης"/ "Password" τον κωδικό μας. Στη συνέχεια πατάμε Συνέχεια/Continue.

Στο επόμενο παράθυρο επιλέγουμε «Χειροκίνητη ρύθμιση»/"Manual config", έπειτα στο πεδίο «Εισερχομένη»/"Incoming" εισάγουμε mail.domain.mou, επιλέγουμε POP3, εισάγουμε αριθμό θύρας 110, στο SSL επιλέγουμε «Κανένα»/"None"και επιλέγουμε «Κανονικός κωδικός»/"Normal Password", ενώ στο πεδίο «Eξερχόμενη»/"Outgoing" εισάγουμε mail.domain.mou , εισάγουμε το 587, στο SSL επιλέγουμε «Κανένα»/"None" και επιλέγουμε πάλι«Κανονικός κωδικός»/"Normal Password". Τέλος πατάμε Done.

Τέλος, στο επόμεννο το παράθυρο του Thunderbird που θα εμφανιστεί είναι όπως το παρακάτω επιλέγουμε το checkbox και πατάμε Done.

 
Επόμενο >

ΟΜΙΛΟΣ ENTERCITY

Advertisement

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τα στελέχη μας είναι άρτια εκπαιδευμένα και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας.
Παρακολουθούν συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και μπορούν ανά πάσα στιγμή να σας προτείνουν καινούριες ιδέες και τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να εκμεταλλεύεστε πάντα στο έπακρο τις εξελίξεις στο χώρο του Διαδικτύου.

Διαβάστε περισσότερα...
 

DELIVERYFOOD.GR

IPHONE - ANDROID APPS