ΑΡΧΙΚΗ arrow ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ EMAIL ΓΙΑ ΤΟΝ THUNDERBIRD
ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EMAIL ΣΤΟ MOZILLA THUNDERBIRD

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα αποστολής και λήψης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Mozilla Thunderbird  από την ιστοσελίδα http://www.mozilla.com/thunderbird.

Πατάμε το πλήκτρο Alt, η μπάρα του μενού εμφανίζεται στο πάνω μέρος. Επιλέγουμε διαδοχικά Εργαλεία/ Tools->Ρυθμίσεις Λογαριασμού/ Account Settings. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, στην αναπτυσσόμενη λίστα Ενέργειες Λογαριασμού/ Accounts Actions επιλέγουμε Εισαγωγή Λογαριασμού Ταχυδρομείου/ Add mail account.

Στο νέο παράθυρο, στο πεδίο «Το όνομά σας»/"Your name" εισάγουμε το όνομα που θα βλέπουν οι παραλήπτες των μηνυμάτων μας,στο πεδίο «Διεύθυνση email»/"Email Address" το e-mail και στο πεδίο "Κωδικός Πρόσβασης"/ "Password" τον κωδικό μας. Στη συνέχεια πατάμε Συνέχεια/Continue.

Στο επόμενο παράθυρο επιλέγουμε «Χειροκίνητη ρύθμιση»/"Manual config", έπειτα στο πεδίο «Εισερχομένη»/"Incoming" εισάγουμε mail.domain.mou, επιλέγουμε POP3, εισάγουμε αριθμό θύρας 110, στο SSL επιλέγουμε «Κανένα»/"None"και επιλέγουμε «Κανονικός κωδικός»/"Normal Password", ενώ στο πεδίο «Eξερχόμενη»/"Outgoing" εισάγουμε mail.domain.mou , εισάγουμε το 587, στο SSL επιλέγουμε «Κανένα»/"None" και επιλέγουμε πάλι«Κανονικός κωδικός»/"Normal Password". Τέλος πατάμε Done.

Τέλος, στο επόμεννο το παράθυρο του Thunderbird που θα εμφανιστεί είναι όπως το παρακάτω επιλέγουμε το checkbox και πατάμε Done.

 
Επόμενο >

ΟΜΙΛΟΣ ENTERCITY

Advertisement

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ

Στόχος μας είναι η ιστοσελίδα σας να πουλάει και να σας φέρνει έσοδα, όχι να βρούμε ευκαιρία για να δείξουμε το ταλέντο μας στη σχεδίαση φτιάχνοντάς απλά μια όμορφη ιστοσελίδα. Ότι κάνουμε σε μια συνεργασία γίνεται για το όφελος του πελάτη, με σκοπό να καλύψουμε στο μέγιστο βαθμό της ανάγκες του και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτόν.

 

DELIVERYFOOD.GR

IPHONE - ANDROID APPS