ΑΡΧΙΚΗ arrow ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ
Σχετικά με τις ιστοσελίδες
<< Αρχική < Προηγούμενη 1 2 Επόμενη > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 14
ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EMAIL ΣΤΟ MOZILLA THUNDERBIRD
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα αποστολής και λήψης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Mozilla Thunderbird  από την ιστοσελίδα http://www.mozilla.com/thunderbird.

Πατάμε το πλήκτρο Alt, η μπάρα του μενού εμφανίζεται στο πάνω μέρος. Επιλέγουμε διαδοχικά Εργαλεία/ Tools->Ρυθμίσεις Λογαριασμού/ Account Settings. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, στην αναπτυσσόμενη λίστα Ενέργειες Λογαριασμού/ Accounts Actions επιλέγουμε Εισαγωγή Λογαριασμού Ταχυδρομείου/ Add mail account.

Στο νέο παράθυρο, στο πεδίο «Το όνομά σας»/"Your name" εισάγουμε το όνομα που θα βλέπουν οι παραλήπτες των μηνυμάτων μας,στο πεδίο «Διεύθυνση email»/"Email Address" το e-mail και στο πεδίο "Κωδικός Πρόσβασης"/ "Password" τον κωδικό μας. Στη συνέχεια πατάμε Συνέχεια/Continue.

Στο επόμενο παράθυρο επιλέγουμε «Χειροκίνητη ρύθμιση»/"Manual config", έπειτα στο πεδίο «Εισερχομένη»/"Incoming" εισάγουμε mail.domain.mou, επιλέγουμε POP3, εισάγουμε αριθμό θύρας 110, στο SSL επιλέγουμε «Κανένα»/"None"και επιλέγουμε «Κανονικός κωδικός»/"Normal Password", ενώ στο πεδίο «Eξερχόμενη»/"Outgoing" εισάγουμε mail.domain.mou , εισάγουμε το 587, στο SSL επιλέγουμε «Κανένα»/"None" και επιλέγουμε πάλι«Κανονικός κωδικός»/"Normal Password". Τέλος πατάμε Done.

Τέλος, στο επόμεννο το παράθυρο του Thunderbird που θα εμφανιστεί είναι όπως το παρακάτω επιλέγουμε το checkbox και πατάμε Done.

 
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ INTERNET...
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ
 
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ;
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ

Το επόμενο βήμα είναι να δείτε κι άλλες σελίδες του χώρου σας, να μιλήσετε με ειδικούς του χώρου.

To internet είναι μερικές φορές, ένας άγνωστος, πολύπλοκος κόσμος. Είμαστε ανοιχτοί να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία, να σας απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να συζητήσουμε τις προτάσεις σας για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για το πώς θα φτιάξουμε τη δική σας ιστοσελίδα, στα μέτρα σας.

 
ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ;
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό εξαρτάται από το είδος της επιχείρησής σας και το πόσο αποτελεσματικά έχει σχεδιαστεί η ιστοσελίδα. Η επιλογή των χρωμάτων, η δομή και το περιεχόμενο καθώς και η σωστή προώθηση της ιστοσελίδας καθορίζουν το πόσους καινούριους πελάτες θα σας φέρει.

 
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ;
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ

Το κόστος ποικίλει ανάλογα με τον αριθμό των σελίδων, το πόσες γλώσσες θα υποστηρίζει, αν περιέχει κινούμενα γραφικά κτλ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε μια γραπτή προσφορά. Το πραγματικό κόστος γίνεται πολύ μικρότερο αν ενταχθείτε σε κάποιο πρόγραμμα επιδότησης του ΕΟΜΜΕΧ.

 
<< Αρχική < Προηγούμενη 1 2 Επόμενη > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 14

ΟΜΙΛΟΣ ENTERCITY

Advertisement

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

ΧΡΗΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

Η εταιρεία ENTERCITY εφαρμόζει τα τελευταία στάνταρ στη σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων. Πώς όμως αυτό επηρεάζει εσάς και την επιχείρησή σας; Καταρχάς η ιστοσελίδα σας είναι συμβατή με το μέλλον κι δεν πρόκειται να εμφανίσει προβλήματα με το που θα γίνουν κάποιες τεχνολογικές αλλαγές στο χώρο του Διαδικτύου

Διαβάστε περισσότερα...
 

DELIVERYFOOD.GR

IPHONE - ANDROID APPS